Allt till din katt

shutterstock_310240787

Utbudet för den shoppingsugne kattägaren är idag förhållandevis stort, men det kan vara svårt att hitta Butiken med stort B som har allt och lite till. Både fysiska butiker och webbshoppar kan man hitta lite här och där, men i regel är det alltid någonting som saknas.

Letar man runt efter butiker med kattillbehör hajar man till när man klickar sig in på Supercat. Butiken har ett enormt utbud av produkter för katter, även lite mer udda saker, och av märken som står för hög kvalitet. Supercat Sweden har riktat in sig lite extra på katter och kattägare som söker en personlig stil och kvalité. De strävar enligt företagets beskrivning alltid mot att möta både behovet av bra och funktionella produkter av hög kvalitet, som underlättar skötseln av katten och hemmet, och samtidigt snygga produkter till det moderna katthemmet.

Här finner du både stora och små välkända varumärken. I butiken finns exempelvis vattenfontäner för katten som vill ha vattnet fräscht, rengöringskit, leksaker, klösträd, balkongnät för säkerheten, transportväskor, sovplatser, kattlådor, kattluckor, godis och tillskott till katter, kattmat och mer utmanande aktiveringsleksaker – att aktiveras är ett måste för innekatten!

Ett extra plus får de för avdelningen med ekologiska produkter till katt! Där finns allt från mat- och vattenskålar och kattsand till klösmöbler, schampo och balsam för katt. Allt i miljövänligt och ekologiskt tänk.

Sidan är lätt att hitta och klicka runt på. Undersidan med populära produkter avslöjar deras bästsäljare som andra kunder köper om och om igen. Kan helt klart vara värt att testa! I webshopen kan man även köpa presentkort. Den perfekta presenten till någon du tycker om. De har dessutom ett erbjudande med fri frakt när du beställer för 500 kronor eller mer – alltid!

Det är så mycket lättare och enklare att sitta hemma i soffan och kolla runt på produkterna. Du kan allt eftersom du hittar något intressant lägga till det i din varukorg. Sedan så får du kanske rensa bort sådant som du inte vill ha eller att summan kanske blev lite högre än vad du räkna med.

This entry was posted in Katt.